HORECA AUTOMATISERING

Horeca automatisering is in de meeste zaken niet meer weg te denken. En gaat steeds verder. Zo is een online horeca & restaurant reserveringssysteem is in veel horecazaken een ingeburgerd stuk gereedschap als voorbeeld van horeca automatisering. We hoeven hier de welbekende systemen niet te benoemen. In beginsel doen al die systemen wat ze moeten doen. Natuurlijk hangt er wel een prijskaartje aan deze systemen. Kan een vast bedrag per maand zijn en/of een bedrag per tafelreservering of bestelling dat behoorlijk kan oplopen.
Bottomline: een online reserveringssysteem eet een stuk(je) van jouw marge op. Wat nu als we jou vertellen over een online horeca & restaurant reserveringssysteem dat GEEN commissie per reserving vraagt en dat GEEN commissie vraagt voor een bestelling? Een systeem waarmee je jouw gasten ZOWEL een tafel kunt laten reserveren (uiteraard niet zolang de verplichte horecasluiting van kracht blijf) ALS bestellingen kunt doorgeven voor thuis bezorgen/afhaalorders? Dit online horeca & restaurant reserveringssysteem kun je ook opzetten voor ALLEEN bestellen, afhalen/bezorgen en kun je naast bestaande systemen gebruiken. Ook kun je jouw betalingssysteem hierop aansluiten zodat gasten vooraf hun bestellingen kunnen afrekenen. Er zitten een aantal voordelen aan: veel mensen (en zeker millenials) zijn dol op
online bestellen en dol op eten laten bezorgen. De bestelfunctie in deze oplossing kun je ook gebruiken op jouw Facebook pagina en jouw website. Dat maakt het makkelijk(er) voor jouw gasten om online te bestellen, waardoor je minder lang aan de telefoon zit om orders te noteren. En de orders komen gewoon op een tablet of (jouw) mobiele telefoon binnen. Horeca Boosters is specialist in horeca automatisering is trots op dit online horeca & restaurant reserveringssysteem en maakt graag een afspraak om het je te laten zien. Goed idee?

Horeca Boosters

Karel Doormanstraat 6F7 – 2041 HD Zandvoort – 06-50979475 – info@horecaboosters.nl