Bestel App voor horecazaken

HOE KUN JE BETER COMMUNICEREN MET GASTEN


Beter communiceren met gasten is in veel zaken het ondergeschoven kind. Communiceren met gasten gebeurt veelal via email en/of nieuwsbrieven die af en toe worden gemaild. En dat is heel goed maar het kan veel beter. Veel horeca ondernemers richten zich op af en toe een advertentie plaatsen in lokale (print) media en/of het plaatsen van posts of hun Facebook pagina. Veel  horeca ondernemers zijn onvoldoende geïnformeerd over de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn om contact met klanten te houden. Maar ja, druk, druk, druk, druk.

En aan het einde van de dag, wil je ontspannen en heb je geen zin om met jouw computer aan de slag te gaan. Toch? Ja, maar ik heb al Resengo, Thuisbezorgd, the Fork en wat al niet. Prima, maar dat is nog niet beter communiceren met gasten, hoe goed die tools ook werken. Wat wel? Gebruik gaan maken van een platform dat het werk voor je doet en waarmee je zowel via email als via SMS met gasten kunt
communiceren. Dit platform is zo gemaakt en wordt zo ingericht, dat je direct begint met het opbouwen van een bestand (data in de zin van gegevens verzamelen). Op dit platform kun je ook acties,  speciale aanbiedingen, specials etc. aanmaken die je vervolgens kunt promoten naar jouw gasten, bijvoorbeeld gasten die lid zijn van jouw VIP club.

Nieuwe gasten bereiken en binnenhalen is en blijft belangrijk maar…..meer omzet halen uit bestaande gasten (die kennen en waarderen jouw zaak, dat hoef je ze niet meer uit te leggen) is makkelijker en levert meer op. Wat zou het voor je  betekenen als gasten die gemiddeld 1x per maand langskomen nu 2x per maand langskomen? Dan moet je ze wel kunnen bereiken uiteraard. Opbouwen en gebruiken van klantgegevens levert je letterlijk geld op. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 06-50979475 zodat we je dit kunnen toelichten en laten zien.

Horeca Boosters

Karel Doormanstraat 6F7 – 2041 HD Zandvoort – 06-50979475 – info@horecaboosters.nl