BESTEL APP HORECA

Maak het jouw gasten makkelijk met onze bestel app horeca. Zowel voor bestellingen als voor tafelreserveringen. Je betaalt GEEN commissies voor bestellingen of tafelreserveringen maar een vast maandelijks bedrag. Via een knop op jouw website en jouw Facebook pagina kunnen jouw gasten hun bestelling doorgeven. Wel zo handig.

Bestel App Horeca

  • Makkelijk: wij zetten de bestel app horeca voor jouw zaak op (maatwerk) en je betaalt GEEN opstartkosten.
  • Je hebt GEEN automatiseringskennis nodig.
  • Geschikt voor ieder restaurant.
  • Integratie met jouw website en jouw Facebookpagina (we voegen bestelknoppen toe).
  • Inclusief een app voor op jouw telefoon of tablet waar de orders binnenkomen.

WAAROM ZOU IK DE BESTEL APP HORECA GEBRUIKEN?

Bestel App Restaurant

Allereerst: omdat het makkelijk is. Veel horecazaken maken onvoldoende gebruik van de digitale mogelijkheden die er zijn om omzet en winst te stimuleren. Dan kan anders:
Met het uitbreken van de Corona crisis in maart 2020 hebben veel zaken het zwaar voor de kiezen gekregen. Niet alle zaken deden voorheen aan bestellen/afhalen/bezorgen. Voor veel horecazaken geldt, dat bestellen/afhalen/bezorgen een (klein) deel van de omzet vertegenwoordigt. Maar….gasten willen nog steeds uit eten al kan dat tijdens de Coronacrisis niet. Gevolg: de vraag naar thuismaaltijden, afhalen en bezorgen is enorm gegroeid. De verwachting is dat afhalen/bezorgen nog wel een tijd populair zal blijven. Meer en meer restaurants bieden hun gasten nu ook die mogelijkheid. Doe het dan gelijk goed en ga aan de slag met onze bestel app horeca. Je maakt het jouw gasten makkelijk door online bestellen aan te bieden. Dat is vaak makkelijker voor hen dan moeilijk gedoe met (slecht leesbare) menu’s op website of Facebook, een email moeten sturen met de bestelling, telefonisch bestellen etc. Dat gaat allemaal wel, maar waarom zou je het jouw gasten niet veel makkelijker maken? Veel gasten vinden het trouwens heerlijk als zij online hun thuismenu kunnen bestellen en dat is precies wat je kunt bieden met de bestel app horeca die wij aanbieden. En het scheelt jou telefoontjes, orderbriefjes die kwijt raken….en niet in de laatste plaats: wij bieden jou een uitstekende service die “de grote jongens” jou niet kunnen bieden. En bij ons hoef je niet te hannesen met ingewikkelde handleidingen en installatieprocedures. Wij nemen jou het werk uit handen. Echt, je loopt omzet mis als je geen makkelijke bestelservice aan jouw klanten aanbiedt, daar waar mensen kiezen voor gemak kan dat betekenen dat zij bij een van jouw concurrenten bestellen.

Voorbeeld digitaal menu

MAAK MEER OMZET EN WINST MET DE BESTEL APP HORECA

Alles wat besteld en gereserveerd wordt via onze bestel app, wordt bijgehouden in jouw eigen dashboard. Daarop kun je real-time zien wat de omzet (en tafelreserveringen) is die via onze bestel app wordt gegenereerd. Maar…er is meer: ingebouwd in onze horeca bestel app zijn er slimme opties om jouw zaak extra te promoten, denk aan bijvoorbeeld aanbiedingen voor feestdagen, en, kort gezegd, leuke dingen doen voor jouw gasten die extra omzet genereren. Combineer dat met Facebook promotie (veel restaurant eigenaren zijn niet goed bekend met wat
je met Facebook advertenties kunt doen, met enkele tientjes kom je een heel eind) en jouw gasten zullen zich bij jou melden. Die extra’s in onze restaurant app kosten je geen cent meer. Acties en campagnes die lopen via onze bestel app horeca worden automatisch bijgehouden zodat je kunt zien wat de resultaten daarvan zijn.

GEEN (HOGE) TRANSACTIEKOSTEN OF DURE COMMISSIES

Een nadeel van veel van de (grote) systemen die voor horecazaken beschikbaar zijn, is dat de commissies en/of transactiekosten die je betaalt, toch aardig in de papieren kunnen lopen. Tot(vele) honderden Euro’s per maand. Natuurlijk, veel van de huidige oplossingen werken prima en leveren ook op. Maar….het gaat wel af van jouw marge en in de horeca zijn de marges niet bepaald moddervet. Onze oplossing voor reserveren en bestellen (twee-in-een voor hetzelfde bedrag!) is volledig commissievrij. Je betaalt een vast maandbedrag. Meer niet. Je betaalt niets extra voor bestellingen, niets extra voor tafelreserveringen. Beide functionaliteiten zitten al in de bestel app horeca.

Bestel App voor horecazaken

WAAR EN HOE KAN IK BEGINNEN MET DE BESTEL APP HORECA?

Simpel. Bel ons, mail ons of vul het formulier onderaan de pagina in. Dan maken we een afspraak (in jouw zaak, telefonisch of online) en gaan we starten. We verzamelen de benodigdegegevens over jouw zaak, de menukaart, eventuele beeldmaterialen etc. en we gaan aan de slag. Vervolgens laten we je het resultaat zien en na jouw akkoord gaat jouw bestel app horeca live.

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)
Ik heb geen verstand van computers en ICT
Geen probleem, wij nemen jou het werk uit handen v.w.b. het opzetten van de bestel app horeca, dat scheelt tijd en hoofdpijn.

Werkt de restaurant app ook met WordPress of andere websites?
Ja, onze oplossing werkt op iedere website.

Wat is de commissie die ik moet betalen?
De commissie is Eur 0,00. Je betaalt GEEN commissie. Niet voor bestellingen, niet voor tafelreserveringen! Maakt niet uit hoeveel bestellingen of reserveringen jeontvangt, je betaalt geen commissie.

Is jullie bestel app horeca ook geschikt voor mobiele telefoons?
Ja, onze bestel app is, zoals dat heet, mobile friendly en dat betekent dat de layout zich automatisch aanpast aan PC, tablets en mobiele telefoons.

Hoeveel bestellingen/reserveringen kan ik per maand ontvangen?
Ongelimiteerd! Er is geen grens aan het aantal bestellingen en/of tafelreserveringen die je kunt ontvangen. En je betaalt geen commissies!

Hoe krijg ik bestellingen/tafelreserveringen binnen?
Je ontvangt automatisch bericht op een tablet of mobiele telefoon naar keuze waarop wij een app downloaden zodat je bestellingen en reserveringen kunt ontvangen. Daarnaastkun je ze ook per email ontvangen.

Kan ik gasten ook meteen online laten betalen?
Ja, dat kan door de betaalfaciliteit in te schakelen. Er is integratie mogelijk met betalingsproviders en ook kunnen iDeal betalingen verwerkt worden. Voor deze faciliteit betaal je een vast bedrag per maand (dus bovenop de reguliere maandelijkse kosten) plus de kosten die je normaal aan betalingsproviders betaalt. Je betaalt aan ons GEEN commissies voor het verwerken van betalingen. Wat je ook kunt doen, is een zakelijk Tikkie account afsluiten bij jouw bank zodat je jouw gasten via Tikkie een betaalverzoek kunt sturen.

Hoe lang duurt het om de bestel app horeca voor mijn zaak te installeren?
Niet lang! Als we snel kunnen schakelen en kunnen beschikken over de benodigde informatie (zoals jouw menukaart) kan het binnen enkele dagen gepiept zijn en kun jede bestel app horeca gaan gebruiken.

Kan ik een demo krijgen zodat ik kan zien hoe het werkt?
Ja, dat kan uiteraard. We kunnen zowel online als in jouw zaak afspreken. Bel 06-50979475 om een afspraak te plannen.

Ik heb een vraag die ik hier niet zie
Bel ons of stuur jouw vraag naar info@horecaboosters.nl en we geven antwoord op jouw vraag.Horeca Boosters

Karel Doormanstraat 6F7 – 2041 HD Zandvoort – 06-50979475 – info@horecaboosters.nl